TV-pakker i Qaqortoq

Du kan se TV kanalerne via TV-antenne i Qaqortoq – og via Web TV i resten af Grønland.

Se TV-pakkerne for Nuuk, Ilulissat, Aasiaat, Qasigiannguit her.

Pakke 1

Pakke 1

 • 11 kanaler.
 • 309 kr./md.
 • Inkl. web TV og Viaplay Film & Serier
 • Obligatorisk for TV signal.

Indeholder
Discovery Science, DR 1 - direkte, DR 2 - direkte, Kanal 5, Uptown TV, Nanoq Media egen kanal, Nickelodeon, RUV, Sverige TV4, TV 2 HD, TV3

Pakke 2

Pakke 2

 • 8 kanaler.
 • 219 kr./md.

Indeholder
Cartoon Network, National Geographic Channel, TV 2 HD - direkte, TV3 Puls, Animal Planet, Discovery Channel, Kanal 4, TLC

Pakke 3

Pakke 3

 • 8 direkte kanaler.
 • 349 kr./md.

Indeholder
TV 2 Sport, 6´eren HD, TV 2 Sport X, Eurosport 1 , Eurosport 2, TV3 Sport, TV3 MAX, TV3+

Ekstra-pakken

Ekstra-pakken

 • 5 kanaler.
 • 109 kr./md.

Indeholder
dk4, Sport Live, HISTORY2, Canal9, See

HustlerTV

HustlerTV

 •  1 kanal
 • 79 kr./md.

Indeholder
Hustler-TV

Jens Kreutzmannip Aqqutaa 6
3900 Nuuk

+299 32 19 11 • kundeservice@nanoqmedia.gl

Åbningstider
Mandag 10 -15. Tirsdag - fredag 9 -15
Lukket i weekenden.

Kontakt

TV2 Sport

TV 2 Sport er for alle med en forkærlighed for dansk sport. De store dramaer på og uden for banen bliver leveret med høj faglighed af passionerede værter og kommentatorer fra TV 2 Sport. Her kan du se dansk ligahåndbold, cykling, badminton, ATP og WTA tennis, ishockey og meget mere.

Canal 9

Fodbold fra 3F Superligaen og FA Cup’en

Man kan næsten ikke sige Canal 9 uden at sige spændende fodbold fra 3F Superligaen. Men Canal 9 undersøger også verden omkring os, uanset om det er mad eller leveforhold.

Der kommer spænding på drengen i Law and Order: Special Victim Unit og Man Fire Food giver dig lyst til fremover at lave alle måltider over bål.

6’eren

Ugens topkamp fra 3F Superligaen

Se med når fodbolden på 6’eren får dig op af stolen og følelseregisteret i kog.

Her kan du se en topkamp fra hver runde af 3F Superligaen i selskab med vores eksperter Mikkel Bischoff og Thomas Gravesen, samt følge den engelske FA Cup.

Derudover byder 6’eren på masser af indhold med både actionfilm, serier og endnu mere sport.

Hustler TV

Hustler TV sender voksenunderholdning 24 timer i døgnet. Ucensureret porno i høj kvalitet fra markedets bedste producenter. Et bredt udvalg af erotisk underholdning, der ikke uden grund bliver anset som markedets frækkeste og mest nyskabende.

Animal Planet

Tæt på klodens dyr

Animal Planet er lige noget for dig, som er den helt store dyreelsker.

Her kan du se de sødeste hundehvalpe, kattekillinger, tigerunger og mange flere.

Men det er helt klart også noget for dig, hvis du elsker at se de vilde, utæmmelige dyr helt tæt på i deres vante

Discovery Channel

Dokumentarer og serier fra den virkelige verden

Discovery Channel tager dig med ind i et univers med prisvindende dokumentarer og
fascinerende serier af højeste kaliber.
Bliv opslugt af serier som Deadliest Catch, Gold Rush, Wheelers Dealers og mange flere.

TLC

TLC, serier fra det virkelige liv.

Her bliver vi taget med ind i virkelige menneskers liv.

Hvordan de helt ekstraordinære personligheder både kan underholde og fascinere os med deres varme og humor.

Se med når Sister Wives lukker os ind i deres måde at leve på, når de deler samme mand. Eller når de modige mennesker fra My 600-lb Life lader os forstå den verden de lever i.

TV2 Sport X

TV 2 Sport X har fokus på international sport og de største stjerner. Du får timevis af direkte sportsoplevelser - serveret med personlighed og passion. Her kan du blandt andet se UEFA Europa League, UEFA Conference League, LaLiga med El Clásico, Serie A, NBA, skiskydning og meget mere.

Eurosport 2

Masser af cykling, PGA TOUR og Grand Slam tennis

Eurosport 2 kan du se de bedste golfspillere i verden, når de uge efter uge dyster på PGA TOUR.

Derudover vises kampe fra den engelske pokalturnering FA Cup og en masse motorcross, cykling og Grand Slam tennis.

Med et utal af direkte sportstimer sikrer Eurosport 2 en sportsdækning i topklasse.

Eurosport 1

Masser af cykling, motorsport og Grand Slam tennis

Eurosport 1 er cykelsportens hjemmebane, hvor du kan følge alle grand tour, forårsklassikerne og mange flere løb hele året rundt.

Derudover vises der også masser af motorsport, snooker og ikke mindst Grand Slam tennis.

Sæt dig godt til rette og følg med, mens de dygtige sportsudøvere verden rundt, presser sig selv til det yderste.

UPTOWN

UPTOWN TV, de bedste danske musikvideoer nonstop.

SPORT LIVE

SPORT LIVE er en dansk sportskanal, som sender fra al den danske idræt, som fortjener at komme på tv. SPORT LIVE sender fra en lang række danske sportsgrene - fra curling og billard, over bordtennis, kvindefodbold og boksning, til kajak, motorsport, mountainbike, floorball, futsal og meget andet.

SPORT LIVE sender også masser af hestevæddeløb, bl.a. alle de allerstørste løb fra Danmark og resten af verden.

Kanal 4

Kanal 4, Ex On the Beach, Pitzner Sisters og Bro & Jasmin er blot for at fremhæve nogle af alle de programmer som vises på Kanal 4. Her er et univers af reality og big characters, hvor vi bliver lukket med ind i deres hverdag og dramaet som følger disse store personligheder.

Se med når bølgerne går højt i de kendtes liv, men også når de kommer ud for hverdagsting, som alle andre.

Kanal 5

Kanal 5 kommer med alt det underholdning, du kunne drømme om.

Her er der lidt for enhver smag, sådan at hele familien kan være med.

De store underholdningsprogrammer som Jaget Vildt - Kendte på flugt og Stjerner i trøjen. Realityprogrammer som True Love. En masse blå blink og true crime programmer, som Politijagt, Vanvidsbilisterne og Nogen ved noget om Louise Borglit.

dk4

dk4 sender døgnet rundt. Over 80 procent af programmerne er danske, og der er nye programmer på skærmen hver eneste dag. Skal man sige det kort, så sender dk4 alt det, der mangler på de andre tv-stationer. Det vil blandt meget andet sige dansk musik, programmer om teater, fritid, sundhed, litteratur, eksistens, jagt, lystfiskeri, campingliv, motorcykler, mad og livsstil. dk4 er privat public service, der tager udgangspunkt i Rigsfællesskabet.

See

See pifter hverdagen op med en stærk sammensætning af komedie-, drama- og krimiserier. I weekenderne finder du desuden udvalgt topsport herunder kampe fra et par af de største fodboldligaer i verden: Premier League og Bundesligaen. Udover sport og serier sørger See for suveræn underholdning i form af Viaplay Originals, YouSee Originals og spændende film.

Sportsrettigheder:

 • Premier League

 • Bundesliga

TV3+

TV3+ tilbyder den ultimative kombination af sport og spænding. Først og fremmest er den hjemmebane, når de største dramaer udspilles i UEFA Champions League, Premier League, NFL og 3F Superligaen. Og den har pole position, når Formel 1-sæsonen raser. Men det er også på TV3+, appetitten på amerikanske storfilm og krimiserier stilles.

TV3 Max

På TV3 MAX får du en stærk sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer. På TV3 MAX har topfodbold, og i høj grad engelsk fodbold, en særplads. Masser af Premier League, Champions League, The Championship, League Cup og den danske Superliga. Endvidere får du på TV3 MAX europæisk topfodbold fra bl.a. den tyske Bundesliga og den franske Ligue 1.

Når der ikke sendes live fra de største sportsbegivenheder, kan du se masser af serier som ’The Simpsons’, ’Ice Road Truckers’ eller ’Politipatruljen’.

TV3 Sport

TV3 SPORT ruller med fodbold i verdensklasse og er en perfekt kanal til dig, som elsker sport. Her får du den bedste blanding af danske og internationale sportsbegivenheder. Du kan bl.a. følge med i Superligaen, NFL og Formel 1.

Udover det, kan du på TV3 SPORT følge med i masser af international topsport og store stjerneopgør – se bl.a. NHL Ishockey, Bundesliga håndbold, motorsport, golf og meget mere.

TV 4

TV4 SVERIGE, Sveriges største kommercielle kanal, hvor du får adgang til et uudtømmeligt skattekammer af topunderholdning fra dokumentarer til livsstilsprogrammer.

TV3 Puls

TV3 Puls er Danmarks feel good-kanal inden for blandt andet mad, mode, indretning og design. Den er hjemstedet for både drama-, krimi- og romantiske film. TV3 Puls formidler gennem fascinerende og inspirerende livsstilsprogrammer i et univers, der aldrig får for travlt til nærvær og indlevelse. TV3 Puls inviterer desuden på store filmoplevelser i den prisbelønnede klasse.

TV3

TV3 er ikke bare en kanal, men et brand inden for tv-underholdning, der udfordrer og underholder Danmark med de mest ambitiøse programmer. Her er stærke karakterer og store følelser; fra Familien fra Bryggen til Luksusfælden. De populære danske produktioner indgår i et miks med prisbelønnede film og populære amerikanske serier for at skabe en stærk TV-kanal, der leverer sendefladens bedste underholdning – døgnet rundt.

TV2

TV 2s hovedkanal samler danskerne om alt det vi deler. Her får du den bedste weekend i selskab med X Factor, Vild med Dans, Stormester og LEGO Masters. Derudover byder kanalen på de største daglige nyhedsudsendelser, dokumentarer, landsholdsfoldbold- og håndbold.

Nickelodeon

TV til børn i alle aldre med Nickelodeon

Nickelodeon er TV-kanalen for alle børn. Her finder du de bedste og sjoveste film og serier til børn mellem 2 og 14 år. Det hele er med dansk tale, så alle kan være med. Med andre ord er børnene garanteret underholdning på Nickelodeon.

National Geographic Channel

National Geographic Channel i HD er unikke oplevelser i enestående billedkvalitet, hvor nyskabende indhold og prisvindende form går op i en højere enhed. Du bliver klogere på dig selv, dine nærmeste og din omverden.

DR2

DR2 er kanalen, der overrasker, udfordrer og inspirerer seerne til at blive klogere på sig selv og verden. Gennem original journalistik, dokumentar, debat og fiktion behandler DR2 aktuelle emner i Danmark og verden. I DR 2s univers er samfundsstof mere og andet end politik og økonomi. Det er også kultur, historie og identitetsskabende livsformer.

Cartoon Network

Cartoon Network er en amerikansk tv-kanal, der viser tegnefilm og tv-serier for børn. Findes også i synkroniseret udgave i Danmark. Kanalen sender 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen.

DR1

DR1 er samlingspunktet for alle danskere. DR1 vil med et bredt programudbud oplyse, underholde, og samle danskerne om de vigtigste nyheder, dagsordenssættende journalistiske formater, stor dansk dramatik og de fælles begivenheder.