Web-TV til alle medlemmer!

Nanoq Medias Web-TV løsning kan se på både iphone og android telefoner, ipads og tablets samt bruges med Apple TV.

Web-TV løsningen fra Nanoq Media et et samarbejde med færøske Televarpið. Nanoq Media Web-TV kan ses over hele Grønland (Samt i Danmark) – eneste krav er at du er medlem af Nanoq Media og som minimum abonnerer på Grundpakken.

Du aktiverer dit web tv ved at logge ind på http://mit.nanoqmedia.gl/ og klikke på “Aktiver web tv”, så er den klar efter 2 minutter.

Du kan også skive til os på [email protected] , så kan vi gøre det for dig. Der kan dog gå en dag eller 2 da vi har stor travlhed i øjeblikket.

For at kunne bruge Nanoq Media Web-TV skal du downloade app´en “MyTV – Televarpið“. Du logger ind med din email og dit password.  Det skal være den samme email som du bruger på http://mit.nanoqmedia.gl/ Du kan vælge mellem grønlandsk og dansk sprog i indstillinger i app´en.

App´en kan downloades her til iphone og ipad: https://itunes.apple.com/dk/app/mytv-televarpi%C3%B0-for-iphone-and-ipad/id961096601?l=da&mt=8

App´en kan downloades her til android: https://play.google.com/store/apps/details?id=fo.tv.android.netvarp&hl=da

Har du nogle spørgsmål til app´en eller kan du ikke finde dit medlemsnummer eller password, så er du meget velkommen til at skrive til os på [email protected]