Internet fra Nanoq Net

Nanoq Media er rigtig glade for at kunne præsentere internetprodukter med priser fra kr. 0,- om måneden!

Den forventede downloadhastighed er mellem 5-25 Mbit/s. Men hastigheden kan variere alt efter antal brugere på masten og lokale forhold.

Får du brugt alle dine gb i din internetpakke vil du helt automatisk blive tilbudt at købe ekstra data, og du vil kunne surfe videre i løbet af få minutter.

Internet fra Nanoq Net er baseret på 4G og du kan derfor tage dit modem og din forbindelse med overalt i byen – det eneste du har brug for er strøm til dit modem. Det betyder også, at der ikke er lange ventetider på levering, men at du kan være på internettet få minutter efter du er blevet oprettet.

Nanoq Net samarbejder med Net1, som er en skandinavisk leverandør af internet. Det betyder, at du har mulighed for at bruge din internetforbindelse når du er på ferie i Danmark og Sverige – det eneste du skal huske at have med er dit modem.

Du kan købe internet fra Nanoq Media uden at have TV pakker. Det eneste der kræves er, at du er medlem af Nanoq Media (kr. 75 om måneden). For at få gratis-produktet NUKA kræver det dog at du har en TV-pakke.

Kontakt Nanoq Media på tlf. 32 19 11 eller på [email protected] hvis du vil vide mere – eller køb et internetprodukt med det samme her: http://nanoqmedia.gl/da/internet/opret-internet-abonnement/

 

Internet fra Nanoq Net/Nanoq Media tilbydes i øjeblikket kun i Nuuk

 

Der er mange fordele ved at vælge internet fra Nanoq Media:  

  • Som medlem af Nanoq Media kan du vælge en gratis internetpakke inkl. 1. gb data (du betaler kun for leje af modem). Og så kan du altid tilkøbe ekstra data når det passer dig…
  • Der er mange internet pakker. Vælg fx en pakke med 10 gb download til kun kr. 299,- om måneden.
  • Når du køber en internetpakke fra Nanoq Media er du online med det samme – der er ingen ventetid!
  • Dit internetabonnement virker også i Danmark og i Sverige! Du skal blot have dit modem med.
  • Du kan altid tilkøbe ekstra data når det passer dig.
  • Du kan have dit modem med i lommen, så du kan være online i hele Nuuk.