SPORT ER IKKE BARE SPORT

Nanoq Media har samlet de stærkeste sportkanaler og folder det hele ud for dig i en intens vifte af verdensklasse-begivenheder. Hos os kommer du i selskab med alle sportens stjerner – og tættere på end nogensinde i superskarp HD-kvalitet!

TV3 Sport

TV3 Sport har fokus på de brede sportsgrene, nationalt såvel som internationalt. Her findes også rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer i verden, altid dækket og kommenteret af kompetente værter, kommentatorer og eksperter. 

TV3 Max

På TV3 MAX har topfodbold fået en særplads. Du finder på kanalen alle de bedste kampe fra blandt andet Premier League, Superligaen og Champions League. Og så kan du på kanalen også se masser af serier og comedy.

6´eren

6’eren sender live fra bl.a. Premier League, La Liga, Serie A, Europa League og udenlandske VM kvalifikationskampe. Samtidig præsenteres alle kampene med op- og nedtakt fra 6’erens værts- samt ekspertteam. 

CANAL9

CANAL9 er sport, underholdning, film og serier. Her får du endnu mere fra sportens verden – krydret med en perlerække af de bedste film, serier og dokumentarprogrammer.

TV3+

TV3s søsterkanal med endnu mere underholdning og sport – TV3+ byder på store sportsbegivenheder, spændende underholdning som film, serier, familie programmer og meget mere.

Eurosport 2

Eurosport 2 dækker alt fra Alka Superliga og UEFA Europa League til de store Grand Slam-tennisturneringer, ATP-tennis og Davis Cup-tennis, samt cykling, snooker, motorsport og meget mere

eSports TV

eSportsTV bringer mere end 2.000 live timer med det bedste eSport og gaming hvert år, og viser de førende eSports stjerner, dækker de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack.

Eurosport 1

Eurosport er Europas sportskanal nr. 1 og hjemsted for den bredeste sportsdækning på tv-markedet. Det betyder en enorm vifte af forskellig sport på allerhøjeste niveau med massiv dækning af verdens absolut mest populære sportsgrene og begivenheder.

Viasat Explore

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst – Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Viasat History

På Viasat History finder du historiske dokumentarer, som både er lærerige og underholdende. Her får du et seriøst og unikt indblik i afgørende historiske begivenheder gennem tiden. 

Viasat Nature

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser – Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden

VIAPLAY – HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST

Har du en Viasatpakken fra Nanoq media, så har du adgang til masser af Sport og underholdning online med Viaplay.

Du kan se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv. Og du bestemmer selv hvor og hvornår du vil underholdes.


Læs mere om Viaplay her


Bestil Viasatpakken her:

    Viaplay Totalpakken koster kr. 349 om måneden. Viaplay Totalpakken indeholder: -Sportspakken - Viaplay filmpakken med 5 filmkanaler - Viaplay total, som giver online adgang til sport, film og serier. - Oplevelseskanalerne Viasat Nature, Viasat History og Viasat Explore.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.