4G Mobilt Internet

Mobilt 4G internet med priser fra kr. 0,- om måneden!

Den forventede downloadhastighed er mellem 5-25 Mbit/s. Men hastigheden kan variere alt efter antal brugere på masten og lokale forhold.

Får du brugt alle dine gb i din internetpakke vil du helt automatisk blive tilbudt at købe ekstra data, og du vil kunne surfe videre i løbet af få minutter.

Internet fra Nanoq Net er baseret på 4G og du kan derfor tage dit modem og din forbindelse med overalt i byen – det eneste du har brug for er strøm til dit modem. Det betyder også, at der ikke er lange ventetider på levering, men at du kan være på internettet få minutter efter du er blevet oprettet.

Nanoq Net samarbejder med Net1, som er en skandinavisk leverandør af internet. Det betyder, at du har mulighed for at bruge din internetforbindelse når du er på ferie i Danmark og Sverige – det eneste du skal huske at have med er dit modem.

Du kan købe internet fra Nanoq Media uden at have TV pakker. Det eneste der kræves er, at du er medlem af Nanoq Media (kr. 75 om måneden). For at få gratis-produktet NUKA kræver det dog at du har en TV-pakke.

Kontakt Nanoq Media på tlf. 32 19 11 eller på kundeservice@nanoqmedia.gl hvis du vil vide mere – eller køb et internetprodukt med det samme her: https://nanoqmedia.gl/da/internet/opret-internet-abonnement/

 

4G Mobilt Internet fra Nanoq Media tilbydes i øjeblikket kun i Nuuk.
Ellers skal du have internet fra en fast forbindelse: se mere her

 

Der er mange fordele ved at vælge internet fra Nanoq Media:  

 • Som medlem af Nanoq Media kan du vælge en gratis internetpakke inkl. 1. gb data (du betaler kun for leje af modem). Og så kan du altid tilkøbe ekstra data når det passer dig…
 • Der er mange internet pakker. Vælg fx en pakke med 10 gb download til kun kr. 299,- om måneden.
 • Når du køber en internetpakke fra Nanoq Media er du online med det samme – der er ingen ventetid!
 • Dit internetabonnement virker også i Danmark og i Sverige! Du skal blot have dit modem med.
 • Du kan altid tilkøbe ekstra data når det passer dig.
 • Du kan have dit modem med i lommen, så du kan være online i hele Nuuk.

 

 

Oprettelse af Net1 internet

 • 0,00 kr.
  Du vil blive kontaktet så snart dit modem er klar til afhentning.
 • Info:

  Det er et krav at man er medlem af Nanoq Media for at købe internetprodukter. Medlemskab af Nanoq Media koster kr. 75 pr. måned. Har du TV-pakker fra Nanoq Media er dit medlemskab allerede inkluderet i prisen for TV-pakkerne. Ved flatrate-abonnementet er der en ”Fair Use” grænse på 500 gb. Efter 500 gb falder hastigheden til 0,3 Mbit. ____________________________ Nanoq Media-miit internet-itaarniaraanni piumasaqaataavoq ilaasortaanissaq. Nanoq Mediamut ilaasortaaneq qaammammut akeqarpoq 75 kr. Nanoq Media-miit TV-pakke-qaruit ilaasortaanerit akimut ilaareerpoq. Flatrate pigigaanni, 500 gb-lu atukkanik tikillugu, taava sukkassusaa 0,3 Mbit-iinnanngussaaq. (Fair Use).
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.