VFilm Family er underholdning for hele familien – døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere.
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

”VFilm Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere

”V Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

100% adrenalin – VFilm Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

”VFilm Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

MTV 00’s. Musik fra nullerne – døgnet rundt.

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser – Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat History: For at forstå nutiden, skal man kende fortiden – Verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie det hele præsenteret på en relevant og spændende måde.

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst – Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Danmarks ældste Public-Service kanal med en bred vifte af programmer, herunder prisbelønnede danske tv-serier, dokumentar- og børneprogrammer.

DR’s anden kanal med særligt fokus på kultur og debat. Længere temaudsendelser hver lørdag og dansk underholdning om fredagen.
Kanalen-pladsen deles med DR Update . DR 2 sendes hver dag mellem kl. 14.00 og 06.00