TV 2 SPORT er Danmarks største og mest sete sportskanal, der har fokus på danske rettigheder, live-sport, events og journalistisk. Sportskanalen er for alle fans med en forkærlighed for dansk og udenlandsk sport. De store dramaer på og uden for banen bliver leveret med høj faglighed af kendte værter og kommentatorer fra TV 2.

Nanoq Medias egen infokanal

Danmarks ældste Public-Service kanal med en bred vifte af programmer, herunder prisbelønnede danske tv-serier, dokumentar- og børneprogrammer.

DR’s anden kanal med særligt fokus på kultur og debat. Længere temaudsendelser hver lørdag og dansk underholdning om fredagen.
Kanalen-pladsen deles med DR Update . DR 2 sendes hver dag mellem kl. 14.00 og 06.00

Eurosport er Europas sportskanal nr. 1 og hjemsted for den bredeste sportsdækning på tv-markedet. Det betyder en enorm vifte af forskellig sport på allerhøjeste niveau med massiv dækning af verdens absolut mest populære sportsgrene og begivenheder.

Et tillæg til Forsvarsaftalen af 1951 bør genforhandles sammen med Grønland iflg. et krav.

CNN International forbereder dig til dagen i morgen ved at give dig de internationale nyheder, intelligente analyser og inspirerende indsigter. Alt udfra et globalt perspektiv, hvor og hvornår du end ønsker det.

TV3+ er TV3’s søsterkanal. Her vises komedieserier (Simpsons, The Office, How I Met Your Mother), sport (Champions League-fodbold, Superliga-fodbold, Formel 1 og boksning) og amerikanske film.

Nu er kommunalvalget over. Folk kan nu forvente, hvordan deres kommune vil blive styret i de næste fire år. – Det er mangfoldigheden, der har vundet mener en borger i Nuuk:

TV3 SPORT er en premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League-fodbold, Superliga-fodbold, NFL, Wimbledon-tennis, ishockey-VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

IA vil fortsætte samarbejdet med Demokraterne i kommunalbestyrelsen. Det vil give et bekvemt flertal på 12 mandater i kommunalbestyrelsen, der har 19 medlemmer.