Har du en Viasatpakken fra Nanoq Media, så har du adgang til masser af Sport og underholdning online med Viaplay.

Du kan se masser af film, serier og sport direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv. Og du bestemmer selv hvor og hvornår du vil underholdes.

VFilm Family er underholdning for hele familien – døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere.
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

”VFilm Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere

”V Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

100% adrenalin – VFilm Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

”VFilm Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser – Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

Viasat History: For at forstå nutiden, skal man kende fortiden – Verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie, populær og alvorlig historie det hele præsenteret på en relevant og spændende måde.

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst – Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

Nanoq Medias egen infokanal

Danmarks ældste Public-Service kanal med en bred vifte af programmer, herunder prisbelønnede danske tv-serier, dokumentar- og børneprogrammer.