Eurosport er Europas sportskanal nr. 1 og hjemsted for den bredeste sportsdækning på tv-markedet. Det betyder en enorm vifte af forskellig sport på allerhøjeste niveau med massiv dækning af verdens absolut mest populære sportsgrene og begivenheder.

Et tillæg til Forsvarsaftalen af 1951 bør genforhandles sammen med Grønland iflg. et krav.

TV3+ er TV3’s søsterkanal. Her vises komedieserier (Simpsons, The Office, How I Met Your Mother), sport (Champions League-fodbold, Superliga-fodbold, Formel 1 og boksning) og amerikanske film.

Nu er kommunalvalget over. Folk kan nu forvente, hvordan deres kommune vil blive styret i de næste fire år. – Det er mangfoldigheden, der har vundet mener en borger i Nuuk:

TV3 SPORT er en premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har Champions League-fodbold, Superliga-fodbold, NFL, Wimbledon-tennis, ishockey-VM, dansk ishockey, NHL og håndbold.

IA vil fortsætte samarbejdet med Demokraterne i kommunalbestyrelsen. Det vil give et bekvemt flertal på 12 mandater i kommunalbestyrelsen, der har 19 medlemmer.

Premium sportskanal, der blandt nøglerettighederne har WTA-tennis med Caroline Wozniacki, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafeliga, speedway og andet motorsport.

Valgbusserne kørte gratis, så alle kunne få en mulighed for at stemme. Nogle stemte på den sammen parti, mens andre har stemt på nogle andre end det sidste valg.

6’eren HD viser akkurat de samme programmer som 6’eren – bare i lækker HD-kvalitet.

Her er Nuuk TV’s vælgermøde i samarbejde med kulturhuset Katuaq.

Her medvirker kandidaterne fra Nuuk til kommunalvalget i Sermersooq.

Det er en optagelse fra lørdag.