Til dig, der elsker premierefilm

På C More First sidder du på første række til alle de store film – før alle andre.

Pga. en aftale med de største filmselskaber, kan du se flere hundrede af de nyeste film hvert år. C More viser et stort udvalg af film døgnet rundt – uden reklameafbrydelser.

Serierne, du ikke vil gå glip af

På C More Series ser du serierne, alle taler om, længe inden de vises på andre tv-kanaler. Der er noget for alle – spænding, politik, kærlighed og komedie.

Alle klassikerne – uden reklameafbrydelser

C More Hits er den brede filmkanal med både nye og gamle biografsuccesser. Se film i alle genrer fra gys til komedie. Filmene ruller over skærmen på C More Hits 24 timer i døgnet, og selvfølgelig helt uden afbrydelser.

C More SF-kanalen er en nordisk filmkanal med film fra de nordiske lande og de mange dygtige instruktører. På kanalen er der masser af film til børn baseret på Astrid Lindgrens og andre kendte nordiske børneforfattere. Til de voksne er der film fra nordiske instruktører som Ingmar Bergman og Lars von Trier.

På C More Stars finder du nye og klassiske biografhits med hovedvægten liggende på action, komedier og drama. Se dine favoritter døgnet rundt og helt uden reklameafbrydelser.