Film skal ses på Viasat film kanalerne

Med Viasats filmkanaler er der masser af muligheder døgnet rundt. Filmkanaler byder nemlig på film fra de mest populære genrer praktisk opdelt og lige til at gå til for enhver filmelsker. Der er de store Hollywood-succeser, alle de danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere.

Ring til os på 32 19 11 og hør mere om dine muligheder for at få adgang til Viasats filmkanaler
– eller bestil Viasat Filmpakken med det samme nederst på siden. 

Viasat Filmpakken koster kr. 129,- om måneden.

VIASAT FILM PREMIERE

”Viasat Film Premiere” frister med de allerbedste titler, hvad enten de kommer frisk fra Hollywood, fra internationale producenter eller Danmark. Du får 4-5 premierefilm om ugen og et stort udbud af nye film.

VIASAT FILM ACTION

100% adrenalin – Viasat Film Action er kanalen, der sikrer aftenen med bunkevis af forrygende actionfilm, spændende thrillere og gysere.

VIASAT SERIES

”Viasat Series” byder på nonstop tv-serier 24 timer i døgnet. På kanalen kan du finde nogle af de allerbedste og mest omtalte serier

VIASAT FILM HITS

”Viasat Film Hits” er et stærkt udbud af de største hits – lige fra blockbusters, tidsløse klassikere til prisvindende dramaer og nordiske billetsælgere.

VIASAT FILM FAMILY

Viasat Film Family er underholdning for hele familien – døgnet rundt. I dagtimerne vises familieeventyr og animerede blockbustere. 
Fra tidlig aften til sen nat sender vi de største danske og udenlandske komedier.

VIAPLAY

Har du en Viasat Filmpakken fra Nanoq media, så har du adgang til masser af  underholdning online med Viaplay.

Du kan se masser af film og serier direkte på din computer, tablet, mobil og smart-tv. Og du bestemmer selv hvor og hvornår du vil underholdes

MED VIASAT FILMPAKKEN FÅR DU ADGANG TIL DE BEDSTE FILM OG MASSER AF UNDERHOLDNING:

Når du køber Viasat Filmpakken fra Nanoq Media får du de bedste filmkanaler med i handelen. Der er noget for enhver smag på Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits og selvfølgelig seriekanalen Viasat Series, som er fyldt til randen med de bedste kvalitetsserier.

Ring til os på 32 19 11 og hør mere om dine muligheder for at få adgang til Viasats filmkanaler.

Pris pr. måned: 129 kr.

Forudsætter abonnement på Grundpakken. Viasat Film indgår også i Viasatpakken

 

Bestil Viasat Filmpakken her:

 

    Viasat Filmpakken koster kr. 129 om måneden.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.